divendres, 21 d’octubre del 2011

EL PERQUÈ DE L'AB ZUM ZUM

Fa molt de temps que volia crear un blog i després d'escoltar l'Emili Duró per fi ho he fet. He decidit canviar el condicional per un temps sense condició. El "faria si" pel "faré". Ha estat facilíssim. Per fi m'he decidit i he entrat en el meravellós mon del 2.0.  Quan ja tenia clar tot el que volia dir, no sé que he tocat i ho he perdut tot. He hagut de tornar-ho a escriure. En el fons, però, el 2.0 m'ha fet un favor. Segur que aquest segon escrit serà millor que el primer. Menys espontani, és clar, però més acurat.

Abans de continuar, vull donar-vos les gràcies. Jo sóc de les que haurien de pagar per escriure i per parlar, però tinc la sort de poder-ho fer gratis. Gràcies, per llegir-me i també gràcies per escoltar-me. De fet sóc el que sóc gràcies als que han estat i als que estan al meu costat. Sou part de mi i jo part de vosaltres.

Pel que fa al nom del blog, sense afany de fer de neòloga, he volgut agafar dues paraules i unir-les. Ab és un prefix que vol dir allunyament o separació i Zum zum és l'onomatopeia d'una remor sorda. D'altra banda Ab  és una de les primeres paraules que he trobat en el Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans i Zum zum  és la penúltima. M'encanten els diccionaris !! Jo vaig fent camí intentant allunyant-me de tot allò que fa soroll, de tot el que no em deixa avançar, de totes les coses que m'allunyen del que jo vull, de la negativitat.

Benvingudes i benvinguts a l'AB ZUM ZUM !

8 comentaris:

  1. Serà un autèntic plaer llegir-te. Ja espero impacient la propera entrada!

    ResponElimina
  2. Tinc una amiga que te un lema: PUC-VULL-FAIG," si puc fer-ho, i vull fer-ho, doncs ho faig", independentment del que diguin els altres. Ets una crack Neus, enhorabona!!!

    ResponElimina
  3. Sempre acabes fent el que et proposes. Aquest és l'esperit! Un petò!

    ResponElimina
  4. m´encanta teva blog. Ho saps meva catala no és molt bé. Pero vaig intentar escriuere a catala.

    Petons

    Esin

    ResponElimina
  5. Jo ara miro de fer AB POLI NYAM NYAM, que vol dir "allunyar-se de menjar molt" o mirar de menjar una mica menys, però sense blog.

    Felicitats Neus pel blog i pels escrits!

    Marcel

    ResponElimina
  6. No tinc paraules per dir. Ja saps que no se escriure el catalá, pero ho intento....
    Felicitats, es super "enriquecedor" i després d'haver llegit el teu blog, m'he quedat pensant una bona estona, el que sí sé es que qui el llegeixi reberá un motiu per viure de manera més positiva.

    ResponElimina